Leuk dat je geïnteresseerd bent in De Harmonie.

Zoals aangegeven op de flyer die u heeft ontvangen, kunt u bij De Harmonie terecht voor een cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV), muziekles en natuurlijk het meespelen in een van de orkesten. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende onderwerpen en bekijkt u gerust ook de rest van onze website.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Klik hier voor de verschillende manier waarop dit kan.

AMV

Afhankelijk van de leeftijd van de leerling, kan hij of zij eerst beginnen met een cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV). Tijdens deze cursus wordt er aandacht besteed aan het muziek maken met de stem, het gebruik van slag- en muziekinstrumenten en wordt er kennis gemaakt met de blokfluit.

De cursus bestaat uit 15 lessen. De eerstvolgende cursus AMV begint in oktober 2018. Klik hier voor meer informatie over de cursus AMV.

Muziekles

Kinderen vanaf 9 jaar kunnen een instrument kiezen en muziekles krijgen. Al onze docenten zijn professionals. Bij De Harmonie kan je les krijgen op alle instrumenten die in een harmonieorkest voorkomen. Het is ook mogelijk om een instrument te huren. Na enige tijd gaat de leerling ook meespelen in het Studieorkest om goed te leren samenspelen.

De lessen vinden elke week plaats (m.u.v. de schoolvakanties) en duren 20 minuten per leerling. Meer informatie over de mogelijke instrumenten en de muziekles vindt u hier.

Voordelen van muziekles bij De Harmonie:

  • Gemiddeld lage kosten voor de muzieklessen
  • Snel leren samenspelen in een orkest
  • De huur van instrument zit bij de prijs voor de muzieklessen inbegrepen

Meespelen

Speelt u al enige tijd een instrument? Dan bent u uiteraard van harte welkom om eens te komen kijken bij een van onze repetities.

Wij repeteren op de volgende tijden:

  • Het Harmonieorkest: Maandag van 19.30 tot 22.00 uur

Meer informatie over het lid worden van De Harmonie kunt u opvragen via het e-mailadres secretaris@deharmonie.org.