De cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV) is bedoeld voor alle kinderen uit groep 4 en 5 die graag muziek willen maken. Tijdens de AMV-lessen leren de kinderen noten lezen en blokfluit spelen. Ook maken zij op een aansprekende manier kennis met muziek en met verschillende muziekinstrumenten.

De cursus is een goede opstap naar het bespelen van een muziekinstrument, omdat er een muzikale basis wordt gelegd, waarop later verder kan worden gebouwd tijdens de instrumentale lessen en het spelen in een orkest. Tijdens de cursus ervaren de leerlingen vooral ook het plezier dat je kunt beleven aan muziek maken! De lessen worden gegeven door een gediplomeerde docent.

Tarieven en praktische informatie

De AMV-cursus wordt, bij voldoende aanmeldingen (minimaal 3) georganiseerd. De kosten van de cursus bedragen € 120,- voor 15 lessen, exclusief aanschaf van een blokfluit en lesboek. U betaalt dit bedrag eenmalig voor de volledige cursus. De lessen vinden plaats op maandag. In overleg kan er na de eerste 15 lessen een vervolgcursus van nog eens 15 lessen worden gestart. In het voorjaar zal er een nieuwe AMV-groep starten. Voor deze groep zijn nog voldoende plekken beschikbaar. 

 

Wilt u meer informatie over de AMV-cursus of wilt u uw kind aanmelden? U kunt ons mailen via opleiding@deharmonie.org.