Op zaterdag 4 juni 2016 heeft het Harmonieorkest van De Harmonie een uitwisselingsconcert gegeven met Harmonie Voorwaarts uit Koudekerke. En omdat we toch naar Zeeland zouden afreizen, hebben we er een gezellig weekend van gemaakt met de vereniging. Met een groep van ongeveer 35 personen hebben we een hele leuk tijd gehad en hebben we verschillende mooie plekken van Walcheren gezien.

Vrijdagavond kwamen de eerste leden aan. We startten het weekend met een nachtspel waar iedereen fanatiek aan mee deed. Zaterdagochtend viel het weer iets tegen, maar dat weerhield ons er niet van om even naar het strand te gaan. Op zaterdagmiddag was het tijd om kennis te maken met de muzikanten van Harmonie Voorwaarts door middel van een gezamenlijke repetitie en maaltijd. Daarna vertrokken we naar de Toeristenkerk om ons concert te geven.

Ondanks dat er een paar druppels regen vielen, hebben we een mooi en divers concert gehad met als leuke afsluiting twee gezamenlijke stukken. We bedanken Harmonie Voorwaarts voor hun gastvrijheid!

Zelf hebben we het weekend zondag afgesloten met een bezoekje aan Veere. We hebben een ontzettend leuk weekend gehad, wat zeker voor herhaling vatbaar is!

Concert met Harmonie Voorwaarts uit Koudekerke