Bevrijdingsconcert 2015Het Harmonieorkest bestaat uit circa 50 muzikanten. Er wordt een breed, eigentijds repertoire gespeeld; van licht-klassieke werken tot bewerkingen van moderne popnummers en filmmuziek. 

Voor de muzikanten in het Harmonieorkest vragen we B-niveau van het HaFaBra-examen. Heb je geen examens gedaan, maar ben je wel een ervaren muzikant, dan ben je welkom om eens mee te komen spelen.

Onze repetities vinden plaats op maandagavond van 19.30 tot 22.00 uur in ons verenigingsgebouw De Kei (Peppelensteeg 12 in Ede). Het orkest staat onder leiding van dirigent Wolbert Baars. 

Het Harmonieorkest geeft jaarlijks een aantal concerten. Daarnaast begeleiden we twee herdenkingen in de gemeente Ede. Wij lopen niet op straat, maar je zal wel eens een ensemble uit het orkest langs horen komen, zoals bijvoorbeeld bij de Heideoptocht.

Het is mogelijk om een instrument te huren van de vereniging.

Kom eens langs!

Wil je meer informatie? Wij hebben een informatiefolder over de vereniging. Neem contact met ons op via secretaris@deharmonie.org om deze op te vragen. Of kom eens langs bij de repetitie op maandagavond!

Een greep uit ons repertoire van de afgelopen tijd

The Armed Man – Karl Jenkins
Star Wars Saga – John Williams, arr. Johan de Meij
Equus – Eric Whitacre
Mannin Veen – Haydn Wood
The Adventures of Baron Munchausen – Bert Appermont
The Typewriter – Leroy Anderson
Nederpotpourri – Jasper Staps