Jubileumconcert – 29 mei 2020

Precies op haar 100e verjaardag, vrijdagavond 29 mei, geeft De Harmonie haar jubileumconcert. Dit concert zal plaatsvinden in de grote zaal van de Schuilplaats: daarin passen genoeg mensen om het feest mee te vieren. Dan zal ook de wereldpremière plaatsvinden van de compositie die in opdracht van De Harmonie gecomponeerd is door Matthias van Nispen tot Pannerden. Het muziekstuk heet ‘On the Rocks’, naar het monument op het Bevrijdingsplein van Ede wat refereert aan de bevrijding van Ede door de Engelsen en Canadezen en aan de feestelijkheid rondom de bevrijding.

Daarnaast is er natuurlijk andere muziek, maar de hoofdact van de avond komt van illusionist Victor Mids, bekend van onder andere televisieprogramma Mindf*ck. Samen met De Harmonie maakt hij van dit concert een spectaculaire avond.

De verkoop van de Early Bird kaarten loopt vanaf 4 januari 2020. Koop je kaarten met € 4 korting, op = op.
Let op! De 1e rangs Early Bird kaarten zijn uitverkocht! Er zijn nog wel een aantal 2e rangs Early Bird kaarten beschikbaar.

Binnen elke rang is er vrije zitplaatskeuze.

De kaartverkoop loopt via klassiek.digitalekaartverkoop.nl. Voor elke bestelling wordt € 1,00 aan transactiekosten in rekening gebracht.

Plattegrond van de zaal

Binnen elke rang is er vrije zitplaatskeuze. De plattegrond geeft een weergave van de indeling van de zaal. Het exacte aantal rijen kan enigszins afwijken.

Informatie kaartsoorten

   
Binnen elke rang is er vrije zitplaatskeuze.

1e rang - € 20,00 per stuk (Early Bird uitverkocht)
Kies voor 1e rangs kaarten voor het beste zicht op het podium en het orkest. En natuurlijk het beste zicht op de illusies van Victor Mids. Wie weet vraagt hij jou wel op het podium om een illusie te doen!

2e rang - € 16,50 per stuk (Early Bird € 12,50 per stuk)
Vanuit de hele zaal is het zicht op het podium goed, maar op de 2e rang zit je verder van het podium vandaan. Daarnaast zijn de illusies van Victor Mids ook goed te volgen via de grote schermen.

Kind/student (2e rang) - € 13,50 per stuk
Wij verwelkomen graag kinderen en studenten op ons concert! Daarom hebben we gereduceerd tarief voor hen vastgesteld voor de 2e rangs kaarten.

Let op:
- Voor kinderen onder de 18 jaar is het tonen van legitimatie samen met het ticket verplicht.
- Voor studenten is het verplicht om bij de ingang van de zaal ook hun studentenkaart te laten zien.
Wanneer niet aan bovenstaande kan worden voldaan, moet ter plekke € 3,00 contant worden bijbetaald (voor een reguliere 2e rangs kaart).

Er zijn geen 1e rangs kaarten of Early Bird kaarten beschikbaar voor een kind/student tarief.