Jubileumconcert – 29 mei 2020

In verband met de COVID-19 maatregelen zijn wij aan het kijken naar een passende oplossing voor ons jubileumconcert. Bezoekers die al kaarten hebben gekocht, ontvangen bericht van ons zodra er meer informatie beschikbaar is.

Precies op haar 100e verjaardag, vrijdagavond 29 mei, geeft De Harmonie haar jubileumconcert. Dit concert zal plaatsvinden in de grote zaal van de Schuilplaats: daarin passen genoeg mensen om het feest mee te vieren. Dan zal ook de wereldpremière plaatsvinden van de compositie die in opdracht van De Harmonie gecomponeerd is door Matthias van Nispen tot Pannerden. Het muziekstuk heet ‘On the Rocks’, naar het monument op het Bevrijdingsplein van Ede wat refereert aan de bevrijding van Ede door de Engelsen en Canadezen en aan de feestelijkheid rondom de bevrijding.

Daarnaast is er natuurlijk andere muziek, maar de hoofdact van de avond komt van illusionist Victor Mids, bekend van onder andere televisieprogramma Mindf*ck. Samen met De Harmonie maakt hij van dit concert een spectaculaire avond.

De kaartverkoop is tot nader order uitgesteld. Er kunnen op dit moment geen kaarten worden gekocht. Houd deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Plattegrond van de zaal

Binnen elke rang is er vrije zitplaatskeuze. De plattegrond geeft een weergave van de indeling van de zaal. Het exacte aantal rijen kan enigszins afwijken.

Informatie kaartsoorten

   
Binnen elke rang is er vrije zitplaatskeuze.

1e rang - € 20,00 per stuk
Kies voor 1e rangs kaarten voor het beste zicht op het podium en het orkest. En natuurlijk het beste zicht op de illusies van Victor Mids. Wie weet vraagt hij jou wel op het podium om een illusie te doen!

2e rang - € 16,50 per stuk
Vanuit de hele zaal is het zicht op het podium goed, maar op de 2e rang zit je verder van het podium vandaan. Daarnaast zijn de illusies van Victor Mids ook goed te volgen via de grote schermen.

Kind/student (2e rang) - € 13,50 per stuk
Wij verwelkomen graag kinderen en studenten op ons concert! Daarom hebben we gereduceerd tarief voor hen vastgesteld voor de 2e rangs kaarten.

Let op:
- Voor kinderen onder de 18 jaar is het tonen van legitimatie samen met het ticket verplicht.
- Voor studenten is het verplicht om bij de ingang van de zaal ook hun studentenkaart te laten zien.
Wanneer niet aan bovenstaande kan worden voldaan, moet ter plekke € 3,00 contant worden bijbetaald (voor een reguliere 2e rangs kaart).

Er zijn geen 1e rangs kaarten kaarten beschikbaar voor een kind/student tarief.

VIP-kaarten

Wij hebben ook VIP-kaarten beschikbaar. Deze kaarten zijn voor onze sponsors. Wilt u ons concert steunen en VIP-kaarten ontvangen? Kijk dan op onze sponsorpagina.

Vragen?

Heeft u vragen over het concert of de kaartverkoop? U kunt contact met ons opnemen via jubileumjaar2020@deharmonie.org.