Instrumenten, uniformen, bladmuziek, lessen, allemaal zaken die (veel) geld kosten. Door vele activiteiten van de leden kunnen we alle activiteiten bekostigen. Daarbij worden we gelukkig gesteund door vele donateurs en bedrijven.

Ook De Harmonie heeft echter te maken met stijgende kosten en teruglopende inkomsten. Op deze pagina vindt u informatie over de sponsors en donateurs van De Harmonie. Wilt u zelf ook sponsor of donateurs worden? Dat kan. Graag zelfs!

De Club van 50

Als bedrijf of particulier kunt meedoen aan ‘De Club van 50’. U betaalt elk jaar € 50,- en hiermee steunt u De Harmonie.

Via de Club van 50 kunt u genieten van een aantal unieke voordelen. U wordt hieronder gemeld als lid van de ‘Club van 50’. U krijgt jaarlijks een uitnodiging voor ons jaarconcert met 2 vrijkaarten en uw bedrijf wordt vermeld in het programmaboekje. Naast reclame naar onze leden is dit ook reclame naar de andere bezoekers van de website.

Donateur worden

U kunt ook donateur worden van ons vereniging voor een lager bedrag. Minimaal bedrag van € 15,-. Hiervoor ontvangt een uitnodiging voor ons jaarconcert met een vrijkaart.

Wilt u lid worden van de ‘Club van 50’ of donateur worden, mail dan uw (bedrijfs)naam en contactgegevens naar penningmeester@deharmonie.org. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!