Voor ons Harmonieorkest zijn nieuwe leden altijd van harte welkom! Op dit moment zijn wij vooral op zoek naar klarinettisten, hoboïsten, hoornisten, trombonisten en slagwerkers. Maar ook op de andere instrumenten mag je gerust eens een kijkje komen nemen. Kom eens langs!

Voor de muzikanten in het Harmonieorkest vragen we B-niveau van het HaFaBra-examen. Heb je geen examens gedaan, maar ben je wel een ervaren muzikant, dan ben je welkom om eens mee te komen spelen.

Onze repetities vinden plaats op maandagavond van 19.30 tot 22.00 uur in ons verenigingsgebouw De Kei (Peppelensteeg 12 in Ede). Het orkest staat onder leiding van dirigent Wolbert Baars. We spelen diverse muziekstukken, van klassieke muziek tot popmuziek tot muziek speciaal geschreven voor harmonieorkesten.

Het Harmonieorkest geeft jaarlijks een aantal concerten. Daarnaast begeleiden we twee herdenkingen in de gemeente Ede. Wij lopen niet op straat, maar je zal wel eens een ensemble uit het orkest langs horen komen, zoals bijvoorbeeld bij de Heideoptocht.

Het is mogelijk om een instrument te huren van de vereniging.

Wil je meer informatie? Wij hebben een informatiefolder over de vereniging. Neem contact met ons op via secretaris@deharmonie.org om deze op te vragen.

Ben je geen ervaren muzikant? Wij bieden ook muziekles op diverse instrumenten.

Kom jij ons Harmonieorkest versterken?